Advies starter en bestaande onderneming Groningen

Bij Administratiekantoor Mediolead helpen wij ondernemers graag op weg, of u nou een startende onderneming runt of een bestaande, iedereen is welkom! Kom langs bij ons kantoor in Groningen voor adviezen en hulp bij diverse belangrijke zaken. 

Voor startende- en bestaande ondernemingen

U vindt in ons een betrouwbare partner die ondersteunt en adviseert bij alle financiële- en bedrijfsprocessen binnen uw onderneming. Extra hulp bij bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting, aangifte omzetbelasting of ander belastingadvies? Ook daarvoor kunt u terecht bij Administratiekantoor Mediolead.

Het starten van een onderneming

Bij het starten van een eigen onderneming komen veel zaken kijken waar u misschien nog niet direct aan gedacht heeft. Deze betreffen veelal ingewikkelde wet- en regelgevingen. Extra hulp in de opstart fase is vaak dan ook erg gewenst. Wij ondersteunen u graag bij het opstarten van uw eigen onderneming en de daarbij behorende zaken zoals:

  • Een ondernemingsplan opstellen of beoordelen
  • Het kiezen van de meest geschikte rechtsvorm
  • De inrichting van de financiële administratie
  • Prognoses opstellen
  • Het maken van tussentijdse financiële overzichten
  • Financieringsaanvragen
  • Fiscaal advies
  • Risico’s inventariseren (aansprakelijkheid, overlijden, arbeidsongeschiktheid etc.)

Wij hechten grote waarde aan het persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, u kunt dan ook met al uw vragen bij ons terecht. Wilt u meer weten over het ondernemersadvies van Administratiekantoor Mediolead en wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen?

Over ons

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Groningen dan bent u bij Administratiekantoor Mediolead aan het juiste adres!

Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder, wij werken namelijk niet voor u maar samen met u. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administratie.

De vele mogelijkheden

Bij Administratiekantoor Mediolead kunt u er voor kiezen om uw administratie volledig over te dragen maar ook om ondersteuning te ontvangen bij het verwerken van uw administratie.

Wij werken op de manier die voor u het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Bij ons staat u als klant centraal, de koffie staat dan ook altijd klaar!

Kom langs!

Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kiest u voor Administratiekantoor Mediolead!

Wij gaan verder dan het normale Administratiekantoor. Op ons kantoor in Groningen bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. U heeft het vaak al druk genoeg. Kom daarom langs wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak en kom langs!