Administratie van de omzetbelasting Groningen

Omzetbelasting is het soort belasting wat wordt berekend over verkochte goederen en diensten. Hierbij gelden de volgende belastingtarieven:

  • Algemeen tarief 21%
  • Verlaagd tarief 6%
  • Handel met het buitenland 0%
  • BTW verlegd

Hoe werkt omzetbelasting? 

Door de belastingdienst wordt beslist wanneer u aangifte omzetbelasting moet indienen. Dit kan één keer per maand, één keer per kwartaal of één keer per jaar zijn. Daarnaast kan het zijn dat u in aanmerking komt voor de kleine ondernemersregeling, per saldo hoeft u bij deze regeling geen omzetbelasting af te dragen.

Alle gegevens van deze omzetbelasting dienen nauwkeurig te worden bijgehouden in uw administratie. Eens per maand, per kwartaal, of per jaar dient u de volgende zaken nauwkeurig bij te houden voor de aangifte van omzetbelasting:

  • Inkopen
  • Verkopen
  • Bankmutaties
  • Kasmutaties
Over ons

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Groningen dan bent u bij Administratiekantoor Mediolead aan het juiste adres!

Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder, wij werken namelijk niet voor u maar samen met u. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administratie.

De vele mogelijkheden

Bij Administratiekantoor Mediolead kunt u er voor kiezen om uw administratie volledig over te dragen maar ook om ondersteuning te ontvangen bij het verwerken van uw administratie.

Wij werken op de manier die voor u het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Bij ons staat u als klant centraal, de koffie staat dan ook altijd klaar!

Kom langs!

Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kiest u voor Administratiekantoor Mediolead!

Wij gaan verder dan het normale Administratiekantoor. Op ons kantoor in Groningen bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. U heeft het vaak al druk genoeg. Kom daarom langs wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak en kom langs!