Aangifte en advies inkomstenbelasting Groningen

Er zijn in Nederland vele soorten belastingen, hier is de aangifte inkomstenbelasting er één van. Dit is een belasting die over personen geheven wordt. De hoogte van uw inkomsten is hierbij bepalend voor het bedrag aan inkomstenbelasting wat u verschuldigd bent.

Indien u een van onderstaande ondernemingen hebt bent u eveneens inkomstenbelasting verschuldigd:

  • Eenmanszaak
  • Vennootschap onder firma
  • Maatschap
  • Zzp-er

Bij bovenstaande rechtsvormen geldt dat niet de rechtsvormen maar de eigenaren van de rechtsvormen aangifte van inkomstenbelasting moeten doen. Hierbij wordt een deel van de winst aan de belasting afgedragen aangezien dit als inkomsten wordt beschouwd. Voor ondernemers zijn er diverse vrijstellingen op het gebied van inkomstenbelasting.

Klik hier voor de checklist aangifte inkomstenbelasting 2018. Aan de hand van deze checklist kunt u controleren welke gegevens u moet aanleveren om een juiste aangifte te kunnen indienen.

Waarom uw belastingaangifte door Administratiekantoor Mediolead laten doen?

  • Wij hebben de kennis over de laatste ontwikkelingen in huis
  • Wij doen uw belastingaangifte snel, efficiënt en discreet
  • U bespaart hiermee kostbare tijd die u in uw onderneming kunt steken

In Administratiekantoor Mediolead vindt u een betrouwbare partner die u ondersteunt en adviseert bij het doen van uw aangifte van inkomstenbelasting. Ook voor omzetbelasting en vennootschapsbelasting kunt u bij ons terecht.

Over ons

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Groningen dan bent u bij Administratiekantoor Mediolead aan het juiste adres!

Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder, wij werken namelijk niet voor u maar samen met u. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administratie.

De vele mogelijkheden

Bij Administratiekantoor Mediolead kunt u er voor kiezen om uw administratie volledig over te dragen maar ook om ondersteuning te ontvangen bij het verwerken van uw administratie.

Wij werken op de manier die voor u het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Bij ons staat u als klant centraal, de koffie staat dan ook altijd klaar!

Kom langs!

Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kiest u voor Administratiekantoor Mediolead!

Wij gaan verder dan het normale Administratiekantoor. Op ons kantoor in Groningen bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. U heeft het vaak al druk genoeg. Kom daarom langs wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak en kom langs!