Belastingadvies en aangifte Groningen | Mediolead

Belastingen

In Administratiekantoor Mediolead vindt u een betrouwbare partner voor advies en verzorging van al uw soorten belastingen. Door onze jarenlange ervaringen en ons netwerk aan specialisten en adviseurs kunnen wij u zo optimaal mogelijk adviseren en ondersteunen. Dit maakt het doen van verschillende soorten belastingaangifte een stuk gemakkelijker en inzichtelijker! 

U kunt bij ons onder meer terecht voor advies en verzorging over:

Aangifte inkomstenbelasting
Aangifte omzetbelasting
Vennootschapbelasting
Rechtsvormen

Daarnaast kunnen wij u adviseren en ondersteunen bij andere belastingsgerelateerde zaken waar u mogelijk tegen aan loopt zoals het opstellen van bezwaar- en beroepsschriften, loonheffing, successie en schenking, second opinions of vertegenwoordiging en ondersteuning bij fiscale procedures.

Administratiekantoor Mediolead hecht veel waarde aan persoonlijk contact en een goede samenwerking met haar opdrachtgevers. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen met u te kijken hoe we uw belastingzaken inzichtelijk kunnen maken.

Over ons

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Groningen dan bent u bij Administratiekantoor Mediolead aan het juiste adres!

Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder, wij werken namelijk niet voor u maar samen met u. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administratie.

De vele mogelijkheden

Bij Administratiekantoor Mediolead kunt u er voor kiezen om uw administratie volledig over te dragen maar ook om ondersteuning te ontvangen bij het verwerken van uw administratie.

Wij werken op de manier die voor u het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Bij ons staat u als klant centraal, de koffie staat dan ook altijd klaar!

Kom langs!

Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kiest u voor Administratiekantoor Mediolead!

Wij gaan verder dan het normale Administratiekantoor. Op ons kantoor in Groningen bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. U heeft het vaak al druk genoeg. Kom daarom langs wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak en kom langs!