Salaris- en personeelsadministratie Groningen

Salaris- en personeelsadministratie is het geheel aan persoonsgebonden gegevens van uw medewerkers. Het geheel omvat alle individuele personeelsdossiers. Op deze manier zijn alle administratieve zaken omtrent uw personeel gemakkelijk terug te vinden.

Een juiste personeelsadministratie is van belang voor een goed draaiende onderneming. Daarnaast bent u het ook verplicht tegenover uw medewerkers om al hun financiĆ«le zaken kloppend en overzichtelijk bij te houden. Mediolead ondersteunt u bij het verwerken, bijhouden en bewaren van uw salaris- en personeelsadministratie.

U kunt bij ons onder andere voor de volgende zaken omtrent salaris- en personeelsadministratie terecht:

  • Salarisverwerking
  • Loonstroken en jaaropgaven
  • Loonaangifte
  • Personeelsdossiers
  • Opstellen contracten

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw onderneming.

Over ons

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Groningen dan bent u bij Administratiekantoor Mediolead aan het juiste adres!

Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder, wij werken namelijk niet voor u maar samen met u. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administratie.

De vele mogelijkheden

Bij Administratiekantoor Mediolead kunt u er voor kiezen om uw administratie volledig over te dragen maar ook om ondersteuning te ontvangen bij het verwerken van uw administratie.

Wij werken op de manier die voor u het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Bij ons staat u als klant centraal, de koffie staat dan ook altijd klaar!

Kom langs!

Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kiest u voor Administratiekantoor Mediolead!

Wij gaan verder dan het normale Administratiekantoor. Op ons kantoor in Groningen bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. U heeft het vaak al druk genoeg. Kom daarom langs wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak en kom langs!