Administratiekantoor Groningen | Mediolead

Administratie is een erg breed begrip, het woord overkoepelt vele kantoorwerkzaamheden. Doordat de administratie zoveel zaken omvat kan het zijn dat het een ingewikkeld proces voor u is wat veel tijd in beslag neemt. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Bij administratie moet u denken aan:

  • Inkoopfacturen die u ontvangt  die geregistreerd moeten worden
  • Bankafschriften en kasboek registratie
  • Uw eigen verkoopfacturen
  • Investeringen die op een juiste manier geregistreerd moeten worden en afgeschreven

Omdat een kloppende administratie van belang is voor een goed lopende organisatie kan het uitkomst bieden om ondersteuning te krijgen bij het vastleggen, bijhouden en bewaren van uw administratie.  Hierin vindt u in Administratiekantoor Mediolead een betrouwbare partner. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal ondersteunen bij de volgende administratieve werkzaamheden:

  • Fiscale werkzaamheden
  • Boekhouding & administratie werkzaamheden
  • Interim werkzaamheden (administratie verwerken bij u ter plekke op het bedrijf)
Over ons

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Groningen dan bent u bij Administratiekantoor Mediolead aan het juiste adres!

Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder, wij werken namelijk niet voor u maar samen met u. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administratie.

De vele mogelijkheden

Bij Administratiekantoor Mediolead kunt u er voor kiezen om uw administratie volledig over te dragen maar ook om ondersteuning te ontvangen bij het verwerken van uw administratie.

Wij werken op de manier die voor u het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Bij ons staat u als klant centraal, de koffie staat dan ook altijd klaar!

Kom langs!

Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kiest u voor Administratiekantoor Mediolead!

Wij gaan verder dan het normale Administratiekantoor. Op ons kantoor in Groningen bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. U heeft het vaak al druk genoeg. Kom daarom langs wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak en kom langs!